SER Maestrat en directe

Juanma Cerdá prioritza la reobertura de la piscina de Benicarló que el PSOE va tancar fa tres anys

  • El candidat a l’alcaldia del PP per Benicarló considera que “la ciutat no pot passar un dia més sense donar solucions eficaces a un tancament que ha fet molt de mal als veïns”. “No parlem sol d’esport, parlem també de salut”, assenyala Cerdá

 

  • Juanma Cerdá considera que “no hi ha dificultat que justifique aquest càstig” després de reunir-se al gener amb el Club de Natació de Benicarló per a escoltar els seus membres. “Estan directament afectats pel tancament com altres tants milers de veïns que tenien en aquest un recurs de salut. La reobrirem”, diu

N. de P.

El candidat a l’alcaldia del PP a Benicarló, Juanma Cerdá, ha considerat una prioritat la reobertura de la piscina climatitzada de la ciutat que el PSOE va tancar fa hui tres anys. “La posada en marxa d’aquestes instal·lacions i la reobertura de la seua activitat és una de les prioritats d’aquest projecte del qual desig que formen part tots els veïns de la meua ciutat”.

Així ho ha considerat l’alcaldable del PP a Benicarló qui s’ha entrevistat aquest gener passat amb els membres del Club de Natació de Benicarló “a fi d’escoltar de primera mà a un dels punts col·lectius que han resultat damnificats per aquest tancament injust per als veïns”.

“Creiem que hi ha solucions que permeten obrir aquesta instal·lació. Perquè no hi ha argument que justifique aquesta situació que segueix sense una solució ni compromís per part de qui governa. És insostenible. I estem preparats per a demostrar que és possible fer-ho si es treballa, es gestiona i s’esforça per aconseguir-ho. Nosaltres no sols estem disposats a fer-ho, sinó que estem il·lusionats a treballar per alguna cosa que portem en el cor i que és Benicarló”.

Juanma Cerdá ha manifestat que Benicarló “comença pels seus veïns” i entre “les demandes que de forma més clamorosa es reclamen està la piscina”. “No sols és el Club de Natació Benicarló l’afectat, ja que els seus entrenaments i competicions han hagut de buscar una piscina que els permeta seguir amb les seues classes. És tot el poble, perquè des dels nostres majors als bebés utilitzaven aquest recurs com una instal·lació saludable que hui segueix amb les seues portes tancades”.

En el PP, Cerdá manté el seu compromís de “treballar per a obrir tot allò que uns altres han tancat. Per a escoltar als qui s’han sentit ignorats durant tants anys. Per obrir les portes als qui li les han tancades. I en definitiva per sumar per aquest poble meravellós que compartim i que tots desitgem veure com prospera”. “Entre tots, ho aconseguirem”, ha conclòs l’alcaldable del PP a l’alcaldia de Benicarló.