SER Maestrat en directe

Juanma Cerdá garanteix polítiques fiscals ajustades a les rendes i defensa el pla fiscal de Mazón com a garantia de “estalvis per a les famílies”

N. de P.

.- El candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdá, ha defensat hui a la ciutat una “política fiscal justa” que permeta generar “estalvis per a les famílies”. Ho ha fet en el marc d’una roda de premsa convocada en la seu del PP de Benicarló i que ha comptat amb la presència del diputat autonòmic del PPCV, Rubén Ibáñez, i amb el president local del PP de Benicarló, José Antonio Redorat.

Per a Cerdá, “és necessari aplicar altres polítiques que garantisquen a les famílies ingressos en un escenari econòmic en el qual els preus dels aliments s’han encarit un 20% en els últims dos anys, en el qual les energies tenen les seues tarifes disparades igual que els carburants”. Un escenari que contrau les economies domèstiques que, en molts casos, “també han de fer front a l’increment de les hipoteques o els lloguers”.

Dificultats que, tal com assenyala Cerdá, obliguen les famílies de Benicarló a “comptar cada despesa i a retallar consums a tots els nivells per a poder fer front a les obligacions fiscals que sí o sí que cauen tots els mesos”.

En el PP, ha considerat, “apostem per aplicar trams en funció de les rendes i ajudar als qui menys ingressos tenen, aplicant una fiscalitat més equilibrada” a la qual hui, Ximo Puig, dona l’esquena, ha relatat Ibáñez.

Per això “el PP és l’única alternativa a l’infern fiscal que el PSOE ens imposa en la Comunitat i que a Benicarló té en un govern en crisi, el que dirigeix la també socialista Xaro Miralles, a la seua màxima exponent”. “En lloc de promoure rebaixes fiscals, es dediquen a recaptar en un moment que per a moltes famílies frega l’emergència social”.

Cerdá ha apostat per “frenar la vulnerabilitat” i Ibáñez ha relatat la bateria de mesures que Carlos Mazón, “com a president de la Generalitat Valenciana implementarà a partir del 28 de maig”. Des de la supressió de l’impost de donacions i successions, fins a rebaixes de fins a un 40% en les despeses associades a l’adquisició d’un habitatge de segona mà amb trams per als adquirents en funció de les seues rendes, el PP planteja a més rebaixes fiscals a les rendes més baixes “amb el desig d’injectar la liquiditat que active el consum i evite la ruïna d’autònoms, pimes, comerços i empreses”.

Un repte que, ha rematat Redorat, “ho farem possible amb Carlos Mazón en el Consell i amb Juanma Cerdá a l’ajuntament”. Perquè “tan bo com mereix Benicarló ho encarna el nostre candidat amb un projecte humà, pròxim i compromés que treballa des de la humilitat per a ser útil als veïns”. “Estem il·lusionats amb demostrar-ho”, ha conclòs el president local del PP de Benicarló.