SER Maestrat en directe

Joventut ha presentat la programació d’estiu Jove

La regidora en funcions de Joventut, Paula Cerdà, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal una nova edició del programa Estiu Jove. La finalitat és oferir un entreteniment alternatiu i saludable perquè el jovent es puga divertir, al mateix temps que també es forma, a través d’una educació en valors, universal i transversal.

Cerdà ha assenyalat que “la programació per als joves sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d’oci educatiu i esport”. Segons insistia l’objectiu és oferir un entreteniment alternatiu i saludable, lluny de les conductes addictives que en ocasions poden generar els videojocs o les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

Pel que fa a la programació d’Estiu Jove inclourà cuina, paddle surf, hoquei, robòtica i fins i tot caiac, entre moltes altres activitats. Cerdà assenyalava que serà una oferta variada que inclourà algunes sorpreses que ja es desvetllaran en el seu moment.

Les inscripcions per a l’Estiu Jove s’obriran demà dijous 15 de juny a partir de les 9.00h al web https://casaljove.vinaros.es/. Un cop dintre cal clicar a l’apartat “Inscripcions” per omplir el corresponent formulari, que després s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es, al whatsapp 636 22 27 43 o presencialment, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h al Casal Jove, carrer de Carreró 51.

Cerdà comentava que l’oferta està adreçada per als adolescents nascuts entre els anys 2005 i 2008 i hi ha disponibles 20 places per quinzena.