SER Maestrat en directe

Inversió de 7,6 Milions en Infraestructures Judicials a Castelló per a 2024

La Conselleria de Justícia i Interior de la Comunitat Valenciana ha anunciat una inversió de més de 7,6 milions d’euros per a la millora de les infraestructures judicials a la província de Castelló durant l’any 2024. Aquesta inversió forma part d’un pla més ampli que contempla millorar 72 infraestructures judicials en tota la Comunitat Valenciana, amb un pressupost total de 96,32 milions d’euros, un 31,23% més que l’any anterior.

Les actuacions a Castelló inclouran obres a la Ciutat de la Justícia, així com a Nules, Segorbe, Vila-real i Vinaròs. Entre les principals accions previstes es troben la rehabilitació integral d’immobles judicials existents, la construcció de noves seus i l’ampliació de les actuals. Es destacarà també en la millora de l’eficiència energètica, amb inversions significatives en energies renovables i protecció solar.

Aquestes millores busquen no només modernitzar les infraestructures, sinó també fer-les més accessibles i sostenibles, garantint així un servei judicial més eficient i respectuós amb el medi ambient.