SER Maestrat en directe

Inicien les millores al camí del ‘Sérvol’ a Santa Magdalena per potenciar l’agricultura i ramaderia

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha posat en marxa aquesta setmana un projecte de millora al camí del ‘Sérvol’, una ruta essencial per a l’accés a diverses explotacions agrícoles i ramaderes locals. Els treballs, que formen part del Pla de Camins impulsat per la Diputació de Castelló i en col·laboració amb l’ajuntament, inclouen la formigonada dels primers 300 metres del camí, facilitant així el trànsit cap a La Salzadella.

L’Alcalde Sergio Bou ha ressaltat que aquesta actuació s’emmarca dins del Pla de millora de Camins del municipi i segueix les directrius del Pla d’Incendis Forestals, amb l’objectiu d’oferir millor accés a les propietats i explotacions de la zona, garantint alhora una major seguretat.

Cal destacar que durant els dos dies de treballs, el camí romandrà tancat, motiu pel qual des de l’Ajuntament s’ha fet un crida a la comprensió dels veïns afectats, als quals se’ls demana disculpes anticipades per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar. Aquestes millores representen un pas endavant en el suport a les activitats agrícoles i ramaderes locals, essencials per al desenvolupament sostenible de Santa Magdalena.