SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Castelló busca posicionar-se com a destí de cicloturisme internacional durant la Fira Internacional de Turisme (Fitur)

La presidenta de la Diputació i el vicepresident, Andrés Martínez, remarquen el compromís de la institució provincial per Castelló Cycling dins de la seua estratègia per a impulsar la desestacionalització.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha anunciat el seu compromís de promocionar l’extens potencial turístic de la província de Castelló, enfocant-se en la segmentació i diversificació de la seua oferta. Destacant la geografia única de la regió, que la situa com la segona província més muntanyenca d’Espanya i compta amb 120 quilòmetres de costa, Barrachina ressalta l’atractiu de Castelló per al cicloturisme.

“Castelló compta amb un alt potencial per a especialitzar-se en el cicloturisme com a reclam turístic a nivell mundial”, va afirmar la presidenta durant la participació de la província en la Fira Internacional de Turisme (Fitur). Al costat del vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez, han expressat el compromís d’enfortir la marca Castelló Cycling.

Barrachina va descriure Castelló Cycling com una experiència única, aprofitant la topografia variada que va des de muntanyes fins a platges, proporcionant un llenç perfecte per a pedalar i explorar. La proposta no sols se centra en rutes desafiadores, sinó també en paisatges impressionants que faran que cada recorregut siga inoblidable.

En un esforç per impulsar la desestacionalització i posicionar a Castelló com un destí atractiu durant tot l’any, la Diputació ha destinat més de 1,2 milions d’euros en el present exercici per al desenvolupament del cicloturisme. Aquest pla inclou un Pla de Senderes BTT, la instal·lació de punts de recàrrega per a bicicletes elèctriques i estacions Bike Tools, així com la col·locació de senyals intel·ligents per a reforçar la seguretat en les carreteres provincials.

Cal destacar que el pla de cicloturisme a la província està recolzat per Fons Next Generation, amb un pressupost total pròxim als 4 milions d’euros per a la seua execució en tres anys.

El vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez, va subratllar la importància de la col·laboració entre el sector públic i privat, destacant el paper fonamental d’ajuntaments, serveis turístics, associacions i empreses en la promoció del cicloturisme a la regió. Martínez també va agrair als més de 100 membres del Club de Producte Castelló Cycling per la seua contribució i va animar a continuar sumant adhesions per a enfortir el compromís de convertir el ciclisme en un motiu destacat per a visitar la província durant tot l’any.