SER Maestrat en directe

ERPV – Unides Podem – EUPV anuncia els seus candidats a Benicarló

Mohamed El Faghloumi, Victòria Cerdà, Juan Carlos Balaguer, Sònia Llorach i Fran Companys acompanyen Ana López i Enoc Altabás als llocs de sortida de la coalició benicarlanda d’esquerres.

 

La candidatura ha donat a conéixer qui ocuparà els primers llocs de la llista electoral per als comicis municipals de Benicarló del pròxim 28 de maig. Així, als ja anunciats Enoc Altabás, representant d’Esquerra Republicana del País Valencià, i Ana López, de Podem, s’hi suma Fran Companys com a número 3 en representació d’Esquerra Unida.

 

Sònia Llorach, feminista i preocupada per la integració i el benestar social, debuta en política activa com a número 4 denunciant el tancament de la ludoteca municipal des de fa tres anys, i reclamant la seua reobertura de forma inclusiva, adaptada a tota classe de necessitats especials dels xiquets i xiquetes benicarlandos. Com a número 5, el treballador del sector químic Juan Carlos Balaguer advoca per millorar Benicarló amb la màxima participació ciutadana, oferint el seu treball, compromís i responsabilitat.

 

L’advocada Victòria Cerdà ocupa el 6é lloc amb la justícia social com a prioritat i la defensa del cooperativisme com a forma d’organització en molts vessants, des de l’habitatge i l’energia neta fins al sector alimentari. I al número 7, el gerent de diversos locals d’hostaleria Mohamed El Faghloumi reclama que la Universitat Popular de Benicarló torne a impartir classes d’àrab, tal com ja es feia en la legislatura 2015-19.

 

L’alcaldable Altabás ha agraït a elles i ells la valentia i generositat d’encapçalar un equip de benicarlandos d’esquerres dispostos a millorar la imatge i els serveis de la nostra ciutat i la comunicació de les institucions amb el seu veïnat: “donada la  fragmentació electoral a què ens dirigim, els partits menuts serem la vertadera clau del pròxim govern. Eixe serà l’autèntic vot útil que decidirà el futur de Benicarló”.

 

 

ERPV – Unides Podem – EUPV

 

  1. Enoc Altabás
  2. Ana López
  3. Fran Companys
  4. Sònia Llorach
  5. Juan Carlos Balaguer
  6. Victòria Cerdà
  7. Mohamed El Faghloumi