SER Maestrat en directe

Ernestina Borràs és investida de nou com alcaldessa de Càlig

Borràs: “el principal objectiu és continuar treballant amb respecte, honradesa, transparència i responsabilitat, atenent les necessitats de tots els calijons i calijones”.

Aquest matí al saló de plenaris de l’Ajuntament de Càlig s’ha celebrat el ple d’investidura per a formar la nova corporació municipal. Recordem que el Partit Socialista ha sigut la força més votada amb un total de cinc representants, mentre que el Partit Popular va obtenir quatre regidors. D’aquesta forma la candidata socialista, Ernestina Borràs, ha revalidat l’alcaldia de Càlig per quarta vegada consecutiva.

La nova corporació municipal estarà encapçalada per l’alcaldessa Borràs, que formarà govern amb els regidors del Partit Socialista Ruth Sanz Monroig, Raül Anglés Sancho, Oscar Anglés Querol i Carmen Ferre Monroig. Per la seua banda, el Partit Popular es quedarà a l’oposició amb els representants Candela Angles Querol, Rosa Emilia Querol Cuartero, Míriam Vidal Segaró, Alberto Riera Corma.

En el seu discurs l’alcaldessa Borràs ha agraït la feina dels regidors i regidores de l’equip de govern, tècnics i personal municipal pel gran esforç realitzat durant la passada legislatura, marcada sobretot per la pandèmia. En aquest sentit, destacava que ha sigut una dedicació exemplar amb l’únic objectiu d’aconseguir el millor per als calijons i calijones.

D’altra banda, també agraïa la confiança dels veïns i veïnes a les urnes, indicant que “el principal objectiu és continuar treballant amb respecte, honradesa, transparència i responsabilitat, atenent les necessitats de tots els calijons i calijones”. Així mateix, també encoratjava a l’oposició a “treballar de forma conjunta, constructiva i des del consens perquè junts puguem fer de Càlig un municipi millor per a viure”.

Per acabar, Borràs indicava que “el mandat que avui comença servirà per assentar les bases del futur de Càlig amb dos projectes molt importants per a la ciutadania, com és la construcció del nou consultori mèdic i la millora de la carretera que Càlig-Vinaròs, dues iniciatives que compten amb el suport de les administracions superiors, que esperem que continuen amb el seu compromís per fer-les realitat”.