SER Maestrat en directe

Entrevista a Marc Albella on fa balanç de la temporada turística a Vinaròs

Marc Albella, regidor de Promoció de la ciutat i Interès turístic de Vinaròs.

Durant el mes d’agost, la Tourist Info de Vinaròs ha experimentat un notable increment en el nombre de visitants. Segons les dades facilitades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, s’han registrat 4.192 consultes, el que representa un augment del 2,59% en comparació amb l’any anterior.

D’aquestes consultes, 2.763 provenien de visitants espanyols, amb els bascos liderant l’increment amb un 11,11%, seguits pels catalans amb un 7,61% i els valencians amb un 2,34%. Pel que fa als visitants internacionals, s’han comptabilitzat 1.429 consultes, destacant sobretot els holandesos amb un impressionant augment del 125%, seguits pels alemanys amb un 40,40% i els francesos amb un 2,65%.

Marc Albella, regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, ha valorat positivament aquestes xifres, subratllant que no s’han inclòs les dades dels visitants locals per a obtenir una visió més realista. Albella ha destacat l’èxit de les experiències turístiques ofertes durant l’estiu, especialment les relacionades amb el patrimoni natural i històric de Vinaròs. A més, ha reafirmat el compromís de la ciutat per oferir una proposta turística de qualitat, més enllà de la tradicional oferta de sol i platja.