SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Entrevista a Ana Isabel Teijelo, nova gerent de l’hospital comarcal de Vinaròs

Amb una trajectòria de 23 anys a l’hospital, Ana Isabel Teijelo ha expressat la seva convicció que el càrrec de gerent hauria de ser ocupat per algú amb coneixement profund del departament i els seus desafiaments únics.

Un dels principals reptes que ens ha trasmés és la falta de professionals, especialment facultatius. La seva intenció és fidelitzar als professionals i està considerant diverses estratègies, com compartir professionals amb l’Hospital General de Castelló.

Sobre la implementació de noves tecnologies, la nova gerent ha assenyalat que, malgrat la voluntat d’expandir els serveis, primer cal estabilitzar el que ja tenen, donada la falta de personal en àrees com la cardiologia i la radiologia.

La pandèmia de la COVID-19 també ha sigut un tema central de la conversa on ha reconegut l’impacte profund que ha tingut en la percepció del treball i en la salut mental dels professionals. Ha fer una crida a la població perquè confiï i doni suport als professionals sanitaris i no sanitaris de l’hospital, destacant la seva dedicació i esforç.