El Servigroup Peñíscola iguala davant l’Industrias en el tercer partit amistós de pretemporada (4-4)

Aquest dissabte, el Servigroup Peñíscola va empatar a 4 davant d’Industrias Santa Coloma en un partit de pretemporada disputat al Pavelló Juan Vizcarro. L’equip de Santi Valladares, que havia arribat al descans amb un còmode 4-1, va patir un fort desgast físic en la segona meitat, permetent que els catalans empatessin en els minuts finals.

El matx va començar amb intensitat, amb un gol matiner de Cardona per a l’Industrias en el minut 2, que va sorprendre Gus amb un xut per l’escaire. La resposta peñiscolana no es va fer esperar, i només uns segons després, Juanqui va empatar a 1 aprofitant una passada d’Elías.

Els locals van agafar les regnes del partit, creant diverses ocasions clares per avançar-se. Finalment, Yeray va marcar el 2-1 en el minut 14, i, poc després, Sancho va fer el tercer amb una destacada jugada individual. Un contraatac finalitzat pel juvenil Armando va posar el 4-1 al marcador.

Després del descans, el Peñíscola va desaprofitar una oportunitat d’augmentar l’avantatge amb un xut de Lucas Rocha que no va trobar porteria. L’Industrias, dirigit per Xavi Closas, va aprofitar el cansament dels locals per anar retallant distàncies. Pérez va marcar el 4-2 en el minut 29, Puigvert va afegir el 4-3 en el 32, i finalment Leandrinho va igualar el marcador en el 36.

L’empat manté invicte el Peñíscola en aquesta pretemporada, que afrontarà el seu proper repte dimarts vinent en la Supercopa Comunitat contra el València FS.