El Servigroup Peníscola debuta amb una contundent victòria en la Supercopa Comunitat

El Servigroup Peníscola va iniciar la temporada de la Supercopa Comunitat 24/25 amb una victòria aclaparadora per 2-7 davant el València FS, en el partit disputat aquest dimarts al Pavelló San Isidro. Els peñiscolans van sumar els seus tres primers punts en la competició autonòmica, on defensen el títol aconseguit el passat gener.

Tot i que el València FS és un rival de menor categoria, va plantar cara en la primera part, i el marcador reflectia un empat 1-1 al descans. No obstant això, els de Santi Valladares van millorar l’encert de cara a porteria en la segona meitat i van acabar golejant. Cal destacar que el Peñíscola va jugar amb diverses baixes importants, com Yeray, Lucas Rocha i Pol Salas, a més de tres internacionals. A més, en la segona part, Elías i Juanqui van ser expulsats.

El partit va començar amb el Peñíscola dominant i generant ocasions, però el València FS va aprofitar els seus contraatacs per posar en perill la porteria defensada per Rafa López. Al minut 5, Juanico va avançar el Peñíscola amb l’1-0, però al minut 10, Ismael va empatar per al València. El Peñíscola va intentar respondre ràpidament, però es va trobar amb un inspirat Carlos García, porter del València.

Després del descans, els peñiscolans van aconseguir marcar tres gols en només tres minuts gràcies a Pani, Diego Sancho i Elías, situant el 1-4 al marcador. Juanqui i Elías van ampliar l’avantatge, malgrat les seues expulsions posteriors. El València va aprofitar la superioritat numèrica per fer el 2-6, però Diego Sancho va tancar el partit amb el definitiu 2-7.

El Peñíscola se situa segon en el Grup A de la Supercopa Comunitat, amb un partit menys.