El Servigroup Peñíscola comença la pretemporada amb victòria davant el Sala 5 Martorell (3-1)

El Servigroup Peñíscola va iniciar la seva pretemporada 24/25 amb una victòria per 3-1 contra el Sala 5 Martorell en un partit disputat malgrat les baixes i el cansament acumulat. Els homes de Santi Valladares van aconseguir imposar-se gràcies a un gran encert a porteria en els primers minuts, destacant l’aportació de Diego Sancho amb dos gols i una actuació notable de Carles Saladié, que va marcar el tercer i va donar una assistència.

El primer gol no va tardar a arribar. Només havien passat tres minuts quan Sancho va aprofitar una recuperació de pilota de Saladié a primera línia de pressió per obrir el marcador. Pocs minuts després, al 8, Sancho va tornar a aparèixer per posar el segon amb una rematada de cap, després d’una assistència d’Elías.

Amb el 2-0, el Martorell va intentar reaccionar, però una ràpida contra va permetre a Saladié fer el tercer amb una definició de gran qualitat amb l’esquerra. Abans del descans, els visitants van aconseguir retallar distàncies amb un gol d’Eric Castillo, que va rematar un córner quan faltava un minut per al final de la primera meitat.

La segona part va ser dominada pel Peñíscola, amb més possessió i ocasions clares, especialment per part de Sancho, Pani i Saladié. Tot i això, els porters del Martorell van estar encertats i van evitar que el marcador s’ampliés. A mesura que avançaven els minuts, el ritme del partit va baixar, amb els locals acusant el desgast físic i el Martorell pressionant sense èxit.

El pròxim compromís del Peñíscola serà dimarts contra l’Albacete, mentre que el proper partit a casa serà dissabte 14 contra l’Industrias Santa Coloma.

Fotos de prensa Servigroup Peñíscola FS.