SER Maestrat en directe

El Servigroup Peníscola assegura la permanència després d’un espectacular empat amb el Palma (5-5)

El Servigroup Peníscola ha aconseguit la salvació matemàtica a Primera Divisió després d’empatar a 5 contra el Mallorca Palma Futsal, en un partit avançat de la Jornada 29. Els peniscolans, en partit jugat a Son Moix, es queden a dos segons de la victòria, però el punt aconseguit els permet continuar en la màxima categoria.

Els del Baix Maestrat han assegurat la permanència matemàtica en Primera Divisió després de l’empat espectacular contra el Palma. Malgrat un inici complicat, amb els illencs dominant el marcador per 3-0 en els primers minuts, el Peníscola ha aconseguit remuntar i fer-se amb un valuós punt.

El porter local Barrón va ser expulsat just abans del descans, i els peniscolans van aprofitar la superioritat numèrica per retallar diferències i marcar el 4-2. Ja en la segona part, el Peníscola va continuar dominant el joc i va aconseguir igualar el marcador fins a posar-se per davant amb un 4-5.

Tot i això, en els últims segons, el Palma va aconseguir empatar amb un gol després d’una sisena falta, deixant el resultat final en un 5-5. Amb aquest resultat, el Servigroup Peníscola assegura la permanència i manté la 10a posició a la lliga.

El pròxim compromís dels peniscolans serà contra el Còrdova, en un partit que jugaran fora de casa.