SER Maestrat en directe

El PSPV informa de l’aprovació provisional de la construcció d’un nou entrador a Sant Jordi per l’N-232 “més digne i segur”

N. de P:

El portaveu del PSPV a l’Ajuntament de Sant Jordi, Héctor Cifre, ha mostrat la seua satisfacció per l’aprovació provisional per part del Govern d’Espanya de la construcció d’un nou pas inferior que done entrada al municipi des de l’N-232. Aquest vial substituirà l’existent, convertit actualment en un coll de botella en deixar pas només a un cotxe per ambdós sentits. Les obres consistiran en l’ampliació del pas per a permetre la circulació de més vehicles i de major envergadura.

 

Cifre ha destacat que “és una bona notícia per a Sant Jordi” perquè, “per fi, comptarem amb un accés digne i segur a la nostra població”. El regidor comenta que s’han viscut episodis d’incidents per la poca practicitat del pas inferior.

 

“El Govern central torna a mostrar el seu compromís amb les comarques del nord i continua invertint en una carretera que és l’espina dorsal dels Ports-Maestrat”. “Després de 20 anys ha estat un executiu socialista el que ha escoltat les reivindicacions de Sant Jordi”.