SER Maestrat en directe

El PSOE de Vinaròs afirma que les anotacions mostrades per Amat de suposats regals a regidors són tiquets de compra de productes per a fer una paella per part de la brigada.

El secretari general  socialista, Eduardo Barberá qualifica de molt greus les afirmacions de Juan Amat en la seva última compareixença i anuncia que les posaran en mans del servei jurídic per si poden ser constitutives de difamació.
Barberá va considerar que el mes greu és que s’hagin atrevit a afirmar que hi ha una comptabilitat B a l’Ajuntament assenyalant que “en política NO tot val”.
Per la seva part el regidor Fernando Juan a més de mostrar “els tiquets que corresponen al centim” amb les quantitats que segons Juan Amat des del PP deia que eren regals a regidors i són compres per a una paella, es va referir també a la comissió de recerca que va proposar el mateix alcalde Guillem Alsina.
Juan acuso a Amat de ser el responsable que no s’hagi pogut posar en marxa en presentar una esmena minuts abans del Ple en què es va aprovar la creació d’aquesta, que seria contrària al ROM (Reglament Orgànic Municipal), la qual cosa ha paralitzat el seu funcionament.