SER Maestrat en directe

El PP obre el seu programa de govern “a tots els vinarossencs que volen una ciutat activa i amb futur”

 

 

 

El portaveu municipal del Partit Popular i candidat a l’alcaldia de Vinaròs, Juan Amat, ha anunciat avui que “obrim el nostre programa de govern a tots els vinarossencs perquè puguin realitzar les seves propostes i aportar les seves idees perquè Vinaròs torni a ser una ciutat activa, amb futur i on l’Ajuntament resolgui els problemes i no en creï de nous”.

 

Amat ha informat que “a través de WhatsApp, al número 628 66 05 29, qualsevol vinarossenc podrà enviar-nos la seva proposta perquè pugui ser inclosa al programa de govern amb què ens presentarem a les eleccions del 28 de maig”.

 

El candidat popular ha assenyalat que “durant tota la legislatura hem estat en contacte amb les associacions, clubs i entitats de la nostra ciutat. Moltes ja ens han traslladat les seves necessitats i propostes. Ara és el torn d´aquells veïns que, després de vuit anys d´ineficàcia i promeses incomplertes, veuen la necessitat d´un canvi a l’Ajuntament”.

 

Finalitzava Amat afirmant que “Vinaròs necessita passar pàgina del govern d’Alsina que ha promès molt, però després de 8 anys de govern, no ha fet pràcticament res. Des del Partit Popular presentarem un programa de govern pensat per i per als vinarossencs, realista, amb propostes assenyades i pensades per ser convertides en realitat i tenir un Vinaròs dinàmic en els sectors econòmics, socials, esportius i millorar la nostra ciutat”.