SER Maestrat en directe

El PP garanteix treball per a construir el segon centre de salut de Vinaròs “després d’anys de promeses incomplides per part del PSOE”

  • “Els Ximoanuncios són una gran mentida i Vinaròs ho sap. En huit anys de govern, aquesta ciutat segueix sense el centre de salut que mereix. Nosaltres treballarem per a construir-ho i millorar la salut dels veïns”, diu Marisa Mezquita, diputada del PPCV

 

  • El candidat a l’alcaldia del PP, Juan Amat, reivindica fets front a propaganda. “Els veïns estan cansats i indignats amb anuncis que no es compleixen. Vinaròs mereix un equip de govern que reclame inversions i no maquille els retards”

N. de P.

El Partit Popular ha defensat hui a Vinaròs el treball que garantisca la construcció i posada en marxa del segon centre de salut que el PSOE ha abandonat en huit anys de govern. “En aquest temps ha quedat clar que els Ximoanuncios són una gran mentida i que les conseqüències les pateixen els veïns que esperen comptar amb una cobertura sanitària suficient i hui segueixen sotmesos pels incompliments”.

Així ho ha reconegut Marisa Mezquita, diputada autonòmica del PPCV, que hui s’ha traslladat fins a Vinaròs per a compartir amb el candidat del PP a l’alcaldia de la localitat, Juan Amat, les polítiques “que complisquen el que anuncien i siguen eficaces i útils als veïns”.

“Portem huit anys de govern socialista en els quals lluny de defensar els interessos de la nostra ciutat s’han maquillat els retards del Consell de Ximo Puig. L’alcalde ha actuat més com un serf del seu cap de files que com un protector i defensor dels drets dels vinarossencs. I això no és bo. Perquè el càrrec d’alcalde s’exerceix amb l’objectiu de millorar la vida dels ciutadans, no amb l’objectiu de protegir les sigles del teu partit”, tal com ha considerat Amat.

Per això, “les mentides han d’acabar”. “És urgent que hi haja un canvi que retorne a Vinaròs tot el que mereix”. “Que treballara per millorar els recursos dels nostres veïns i s’obstine a aconseguir els serveis que els garantisquen la salut. I el segon centre mèdic és una necessitat que reclamem des de fa més d’un lustre i al fet que el PSOE ha anat ajornant any rere any”. “El seu últim anunci, que es licitaria en el primer trimestre de 2023 i encara continuem esperant que es complisca la paraula del conseller”, ha manifestat Amat.

“I ho aconseguirem”, ha rematat Mezquita, “de la mà de Carlos Mazón com a president de la Generalitat Valenciana”. “El repte és canviar les polítiques que abandonen i menteixen per les que escolten i resolen. Amb la sensibilitat que mereixen les famílies i l’escolta activa que assegure que els ciutadans ocupen el centre de l’acció de govern”. “A partir del 28 de maig serà possible amb Juan Amat en l’alcaldia i Carlos Mazón al capdavant del Consell”.