SER Maestrat en directe

El PP demana que es pose ja en marxa la comisió municipal d’investigació al voltant de la ferralla

N. de P:

Amat: “Exigim que es convoque ja la comissió d’investigació. Els vinarossencs tenen dret a saber la veritat abans de les eleccions”

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per exigir “la convocatòria immediata de la comissió d’investigació sobre la ferralla municipal després de veure com ha passat gairebé un mes des que es va aprovar i es constata el nul interès del govern a donar explicacions sobre el tema”.

 

Amat ha afirmat que “la comissió és més necessària que mai perquè a mesura que anem tenint accés a la documentació es demostra que l’Alcalde i la regidora de Serveis van mentir. No va ser només un regal, en data 19 de juliol de 2019 apareixen sis apunts sota el mateix concepte de “Regals regidors””.

 

A la seva intervenció Amat ha denunciat que “el govern ens nega la documentació. Hem demanat per registre d’entrada fa un mes que ens facilitin els correus electrònics que es van enviar des de l’Ajuntament a l’empresa de viatges i encara no se’ns han facilitat. Volem saber qui, l’any 2023 i després de saltar l’escàndol a la llum pública, es va dirigir a l’empresa amb la intenció de tornar el regal de l’alcalde”.

 

“Són moltes les evidències que estan mentint. Primer eren uns dinars, després un regal i bombons i ara veiem que van ser diversos els regals fets a regidors”. Amat ha estat contundent en requerir a l’alcalde i la regidora de Serveis “que expliquin com després d’ingressar bitllets de 500 i 200 euros poden justificar no haver posat els fets en coneixement del jutjat, havent hagut de ser un empleat de l’Ajuntament qui, davant la conducta de l’Alcalde, va decidir denunciar els fets al jutjat. Això és el que és fonamental en aquest tema i és una cosa a la qual ni Alsina ni Morellà encara han respost”.

 

Finalitzava Amat assenyalant que “amb la ferralla pretenen fer el mateix que fa quatre anys quan el regidor de Compromís va ficar la mà a la caixa i PSPV-PSOE i Podem ho van tapar perquè venien unes eleccions. Els vinarossencs mereixen saber la veritat abans de les eleccions”.