SER Maestrat en directe

El PP de Vinaròs reclama la millora del carrer Quilla

Carla Miralles: “La costa nord i costa sud requereixen actuacions específiques que només el Partit Popular està disposat a garantir”

Carla Miralles, portaveu adjunta del grup municipal del PP

N. de P.

La portaveu adjunta del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Carla Miralles, ha reclamat avui al govern d’Alsina “que escolti els vinarossencs i doni resposta a les necessitats que fa vuit anys que desatenen, especialment a la costa nord i sud de la ciutat”.

 

Miralles ha assenyalat que “els veïns del carrer Quilla s’han dirigit a nosaltres per denunciar l’abandonament a què els té sotmesos l’Ajuntament en no dotar de suficient il·luminació i no mantenir l’asfaltat en unes condicions mínimes per garantir la seguretat dels vianants”.

 

Des de les files populars s’ha recordat que “tant els vinarossencs que viuen a la costa nord, costa sud i a la zona de l’Ermita han vist com el govern d’Alsina no ha donat resposta a les seves necessitats i davant d’això des del Partit Popular oferim una alternativa que posi en valor les seues peticions”.

 

Finalitzava Miralles afegint que “veiem que el PSPV-PSOE d’Alsina ocupa molt de temps en campanyes de propaganda i no dedica ni un minut als problemes reals dels vinarossencs. És hora de canviar aquesta situació i posar en primer lloc els interessos i demandes dels vinarossencs que porten molt de temps esperant una actuació municipal als seus carrers”.