SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El nou equip de govern reformula la circulació de vehicles de l’Eix Cívic Central

N de P

En total s’ha aconseguit una ajuda que ascendeix fins als 256.976 € a través de la Generalitat Valenciana per fer la contractació de 13 persones aturades.

Aquest matí la regidora d’Ocupació, Eva Bibian, acompanyada per la regidora de Promoció Econòmica, Paula Cerdà, ha donat a conèixer els nous programes d’ocupació que ha aconseguit l’Ajuntament. Es tracta de l’EMPUJU, EXPLUS i EMDISC que permetrà realitzar la contractació de 13 persones aturades, amb la finalitat que puguen millorar la seva situació laboral.

La regidora Bibian comentava que “en total hem aconseguit una subvenció que ascendeix fins als 256.976 € finançada a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, juntament amb el LABORA i amb el cofinançament de la Unió Europea”.

Per la seva banda, la regidora Cerdà detallava quins són els tres programes d’ocupació que es posaran en marxa.

El primer és l’EMPUJU adreçat per als menors de 30 anys en situació d’atur inscrits al sistema de Garantia Juvenil i al LABORA. En aquest cas, l’ajuda aconseguida és de 66.000 € per a fer la contractació d’un tècnic/a de turisme, un tècnic/a mitjà de sistemes microinformàtics, un tècnic/a de comunicació i màrqueting. En tots els casos les incorporacions es realitzaran pel termini de 12 mesos a jornada completa. Segons indicava Cerdà el procés de selecció ja s’han realitzat a través del LABORA i es preveu es pose en marxa l’1 de setembre.

El segon programa és l’EXPLUS adreçat per a majors de 30 anys en situació d’atur inscrits com a demandants de feina al LABORA. La subvenció aconseguida és de 110.000 € per fer la contractació de tres administratius/ves, un arquitecte/a tècnic i un tècnic/a de prevenció de riscos laborals. Les incorporacions també es realitzaran pel termini de 12 mesos a jornada completa i el LABORA ja ha fet el procés de selecció amb la finalitat de començar a partir de l’1 de setembre.

El tercer programa és l’EMDISC per a persones amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. L’ajuda aconseguida és de 80.976 € per fer la contractació de tres administratius durant un període de 9 mesos, des de l’1 d’octubre fins al 31 de juny. En aquest cas, la regidora Cerdà ha indicat “que el procés de selecció es realitzarà a través del llistat que ens ha facilitat el LABORA i és imprescindible que els candidats tinguen la titulació de Formació Professional de Grau Mitjà o Superior de la branca administrativa”.