SER Maestrat en directe

El Maderas Sorlí Benicarló ja és equip de Play-off d’Ascens a la LEB d’Or

L’equip de bàsquet Maderas Sorlí Benicarló ha aconseguit una fita històrica per a la ciutat després de classificar-se per als Play-offs per tercera temporada consecutiva. Després d’una temporada plena de emocions i desafiaments, el club del Baix Maestrat ha confirmat la seua presència en la competició d’ascens a la LEB d’Or, la segona categoria del bàsquet nacional, només per sota de l’ACB.

La victòria del dissabte passat davant el líder del grup Este, l’FC Cartagena, va ser decisiva per a consolidar matemàticament la seua posició en els Play-offs. Aquest èxit no només enorgulleix els aficionats del club, sinó que també posa Benicarló en el mapa esportiu nacional. Per a una ciutat de dimensions modestes, aquesta gesta esportiva és un testimoni del compromís i la passió dels jugadors, entrenadors i aficionats.

La temporada va començar amb certa incertesa durant la pretemporada, però l’equip va demostrar la seua determinació en els partits de preparació, guanyant confiança amb victòries sobre equips forts com el CB Salou i l’FC Cartagena. Amb un començament impressionant de nou victòries consecutives, l’esperit del Maderas Sorlí Benicarló va inspirar somnis de lideratge i participació en la Copa LEB Plata.

Tot i els esforços, va arribar la primera derrota contra l’Homs UE Mataró, que va marcar un punt d’inflexió en els resultats de l’equip. Les derrotes ajustades en els següents partits van posar a prova la resiliència dels jugadors, però el club va seguir lluitant per mantenir-se en la part alta de la classificació.

A mitjan temporada, l’arribada de Victor Moreno va afegir experiència i talent a l’equip, tot buscant consolidar la seua posició entre els millors equips de la lliga. Malgrat algunes derrotes decebedores, el club va mantenir l’esperança i la determinació, demostrant una capacitat de recuperació notable.

Amb tan sols tres partits de lliga regular restants, l’enfrontament amb el líder, l’FC Cartagena, era crucial. La victòria per 77 a 71 enfront del líder va garantir la classificació matemàtica per als Play-offs, desencadenant una celebració jubilosa entre jugadors i aficionats.

Des del club, l’enfocament ara es centra en afrontar els desafiaments que esperen en els Play-offs. Tot i reconèixer la igualtat de la competició, el Maderas Sorlí Benicarló està decidit a mostrar el seu millor joc i a continuar fent història per a la ciutat. Amb la seua passió, compromís i talent, aquest equip demostra que cap obstacle és massa gran quan es tracta de perseguir els somnis esportius.