SER Maestrat en directe

El Consorci de Bombers lluita contra un incendi forestal a Cabanes

Incendi Forestal a Cabanes: La Presidenta de la Diputació Supervisa les Operacions d’Extinció**

Ahir de vesprada, el Consorci Provincial de Bombers s’ha mobilitzat per a controlar un incendi forestal a Cabanes. La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, acompanyada del diputat de Bombers, David Vicente, s’ha traslladat immediatament a la zona per a avaluar la situació en directe.

Barrachina ha declarat que, de moment, la situació “ni és desfavorable ni favorable”, subratllant que les pròximes hores seran crucials per a estabilitzar l’incendi. La dirigent provincial ha elogiat l’ardu treball dels efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló i de la Generalitat Valenciana.

“Les avionetes han intervingut des de les primeres hores, la qual cosa ha contribuït a reduir la seva intensitat”, ha indicat Barrachina. Els esforços coordinats han establert un punt de comandament per a supervisar les tasques dels aproximadament 50 efectius desplegats en la zona.

Fins ara, l’incendi no ha afectat cap habitatge ni ha requerit l’evacuació de cap resident local. Les autoritats continuen monitorant la situació de prop per a assegurar una resposta eficaç davant aquesta emergència forestal.