El Benicarló CD aconsegueix una victòria per 1-2 a l’Albuixec tot i jugar amb 10 jugadors

El passat diumenge 22 de setembre, el Benicarló CD es va desplaçar fins al Camp municipal “San Ramon” d’Albuixec per a disputar el seu tercer partit de la temporada. Tot i les dificultats, especialment després de quedar-se amb 10 jugadors al minut 50 per l’expulsió de Mateu a causa de la segona targeta groga, l’equip cadufer va mostrar gran determinació al camp.

Malgrat la inferioritat numèrica, els jugadors del Benicarló van mantenir una defensa sòlida i van aprofitar les seves oportunitats d’atac, marcant dos gols als minuts 64 i 85 que van decantar el partit a favor dels visitants. El marcador final, Albuixec 1-2 Benicarló, va permetre a l’equip benicarlando sumar tres punts importants en la classificació.

Aquest resultat demostra la capacitat de lluita i esperit d’equip del Benicarló CD. Felicitats als jugadors i a tot l’equip tècnic per aquesta merescuda victòria! Endavant Benicarló!