SER Maestrat en directe

Diumenge, Vinaròs celebra una nova edició de “Botigues al Carrer”

Aquest diumenge, Vinaròs es vestirà de festa amb la tornada de “Botigues al Carrer”, una iniciativa organitzada per l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV) amb el suport de l’Ajuntament. Des de les 9:00h fins a les 20:00h, prop d’una trentena d’establiments ocuparan el centre de la localitat, oferint productes de primera qualitat i amb la millor atenció personalitzada.

Els carrers Major i Agustí Safont, així com les places de Sant Antoni i Parroquial, seran els escenaris on els veïns i visitants podran gaudir d’una àmplia varietat de productes. Des de moda infantil i juvenil fins a complements, llenceria, esport, cuidat de mascotes, serveis de telefonia mòbil, immobiliàries i conserves BIO, entre altres.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha animat a tots els veïns de la comarca a visitar Vinaròs i aprofitar aquesta oportunitat única per tancar la temporada primavera-estiu amb ofertes especials. María Ángeles Pereda, presidenta de l’ACV, ha destacat que es tracta d’una gran oportunitat per dinamitzar l’economia local i fidelitzar clients.