SER Maestrat en directe

Diputats del PP destaquen l’acció de govern de Mazón a Vinaròs

  • Domingo Giner i Nieves Martínez, diputats del Partit Popular, al costat del portaveu local Juan Amat, han presentat avui els resultats d’un any de gestió de Carlos Mazón al capdavant de la Generalitat, destacant mesures en matèria fiscal, educativa i sanitària.

Els diputats del PP de Vinaròs, Domingo Giner i Nieves Martínez, han comparegut avui a la seu del partit en aquesta localitat acompanyats pel portaveu local Juan Amat, per fer un balanç d’un any de govern de Carlos Mazón a la Generalitat Valenciana. Giner ha destacat diverses mesures implementades en matèria fiscal i educativa, com les deduccions a la renda per ingressos familiars inferiors als 32.000 euros i el conveni per millorar les condicions laborals dels investigadors, amb l’objectiu de retenir-los a la Comunitat.

D’altra banda, Martínez ha posat l’accent en la situació financera que van trobar en arribar al govern, amb un pressupost “esgotat” i una gran quantitat de factures pendents, especialment en el sector sanitari. Tot i això, ha remarcat que durant el 2024 van aprovar el major pressupost destinat als ciutadans, prioritzant àrees com l’educació, els serveis socials i la sanitat.

Martínez també ha destacat els canvis en la gestió del departament de salut de Vinaròs després del “desastre” de la legislatura anterior, amb una millora significativa en els temps d’espera i una gestió més eficaç que ha revertit la situació. En aquest sentit, ha assenyalat una reducció en les llistes d’espera de traumatologia, passant de 131 a 82 dies.

Finalment, ha subratllat l’aprovació de la Llei de la Concordia, la qual reconeixerà a totes les víctimes des de 1931 fins a l’actualitat, ampliant els períodes de reconeixement i inclusivitat en la memòria històrica del país.