SER Maestrat en directe

Diabolus Teatre presenta aquest cap de setmana a Benicarlo “Music in a Bottle”

Per a celebrar el seu espectacle número 20, la companyia teatral benicarlanda torna als escenaris els propers 19, 20 i 21 de maig amb l’estrena del seu nou espectacle. Amb «Music in a bottle» Diabolus ens ofereix una atractiva proposta on l’humor i la música s’agafen de la mà per a convertir el seu espectacle en una autèntica experiència.

Enguany els components de Diabolus s’han inspirat en series televisives que han sigut tot un referent per a diferents generacions com poden ser «Las chicas de oro»,

«Friends» o «The big bang theory». Totes elles, a banda de ser uns grans exponents de la comèdia de situació, tenen un altre factor en comú: tenen com a tema principal l’amistat i les relacions humanes, retratant de manera humorística molts dels problemes que les persones tenim en el nostre dia a dia.

És així com els components de Diabolus han construït una història d’amistat marcada pel seu segell personal que farà riure i emocionar al públic.

 

En «Music in a bottle» els components d’una antiga companyia de teatre musical es retroben per a fer una festa. Cadascun d’ells apareix amb una misteriosa botella i moltes expectatives posades en el gran dia que els espera, però les coses no sortiran com tenien previstes.

Una història transformadora que ens parlarà del sentit de l’amistat i d’allò que volem de la vida. El públic acompanyarà als personatges en un viatge personal replet de gags, números còmics, situacions hilarants… i cançons que van marcar una època.

 

Per a tal efecte «Music in a bottle» comptarà amb la inestimable participació de

«L’espai vocal Clara Ruiz» posant fantàstiques veus a les cançons, mentre que el

«Gimnàs Gentsana» ha sigut l’encarregat d’omplir l’escenari amb les seues magnífiques coreografies.

 

L’espectacle es representarà en l’Auditori Pedro Mercader de Benicarló els dies següents:

Divendres, 19 de maig a les 22:30 hores. Dissabte, 20 de maig a les 19:00 hores. Diumenge, 21 de maig a les 19:00 hores.

 

Les entrades es poden obtindre de manera online en la web www.entrapolis.com. També es poden aconseguir de manera física en l’Auditori Pedro Mercader del 15 al 18 de maig de les 19:00 a les 20:30 hores i en taquilla una hora abans de la funció.

 

En definitiva, teatre, cançons i dansa en directe. Un total de 37 artistes dalt de l’escenari per a viure una experiència inoblidable!