SER Maestrat en directe

Guillem Alsina: “Crec que aquesta legislatura ja podrem veure almenys el començar les obres o inclús la posada en funcionalment de l’auditori”

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina ha concedit avui l’última entrevista a Julio Vidal que deixa la Ràdio després de 35 anys a la casa.
Alsina ha destacat que és molt conscient que el Govern està en minoria pel que cal deixar la ideologia i els interessos partidistes en benefici dels interessos generals.
Ha assenyalat que comença el mandat amb il·lusió pels diversos projectes que estan a punt de començar, especialment obres mentre que considera que tots els grups secundaran tirar endavant una cosa tan emblemàtica com un nou Auditori o una piscina municipal .ha donat per descomptat el suport de tots a continuï el procés ja molt avançat per a construir el nou institut Vilaplana, el segon centre de salut, el nou col·le d’educació especial i altres projectes la tramitació burocràtica dels quals està molt avançada.
Alsina afirma que no el preocupa una moció de censura perquè és un mecanisme que preveu la legislació i està a la disposició de tots encara que recorda que el “poble”· de Vinaròs va expressar clarament la voluntat de suport al Psoe que va guanyar àmpliament les eleccions. En aquest sentit lel mandat-assenyala- és que cal bolcar-se a treballar per a portar endavant el municipi.
Alsina ha tingut l’honor, com reconeix, que la ciutat hagi sobrepassat la màgica xifra de 30.000 habitants (30310) segons dades de Labora de finals de juny.