Crònica Vinaròs CF | Primera derrota del Vinaròs CF en la seva visita al Javier Marquina contra el CF San Pedro

El partit va començar amb un Vinaròs molt dominador, superant clarament el conjunt local, generant aproximacions a l’àrea contrària.
En una d’elles, en una pilota dins de l’àrea i després d’un parell de rebutjos és Oriol F. el que, de nou molt oportú, remata des de prop col·locant el 0 – 1. Després del gol el Vinaròs continua mostrant un molt bon rendiment a totes les seves línies, amb molta claredat en sortida de pilota, guanyant duels i amb arribades a l’àrea local que no van acabar fructificant per falta d’encert als metres finals i que posteriorment va passar factura.
Al minut 32 i després d’una impresició al mig del camp va arribar una jugada clau en el transcurs del partit, després d’aquesta acció es produeix un atac amb espais que el San Pedro aprofita per empatar el partit. L’empat canvia el signe del partit, mentre els locals milloren, els visitants semblen una mica afectats.
Continua inicialment aquesta tendència al començament de la segona part i al minut 47 arriba el segon gol dels del Grau de Castelló col·locant el
2-1.

D’aquí fins al final del encontre el Vinarós millora progressivament passant a dominar buscant l’empat, mentre els de casa amb jugadors molt experimentats, intenten que passen els minuts sense que passen situacions de perill, provocant interrupcions i intentant que passe el temps en cada acció a favor. Encara així, el Vinaròs aconsegueix enllaçar diverses jugades amb arribades a l’àrea i que fins a tres vegades aquest punt d’aconseguir l’empat. Finalment arribava el xiulet final i la primera derrota d’aquesta temporada.
Propera setmana, dissabte a l’Estadi Municipal de Vinaròs contra l’UD Paterna A.