Crònica | Derrota ajustada del Johemara Servicios Vinaròs davant el BM Castelló

El passat dissabte al matí, el Johemara Servicios Vinaròs va disputar un emocionant partit contra el BM Castelló al Llagostí Arena de Vinaròs. Amb un bon ambient a les grades i el suport del Bar La Peineta, que va col·laborar donant el baló per al partit, els espectadors van gaudir d’un duel intens.

El partit va ser molt disputat, amb dues parts clarament diferenciades. Els visitants van dominar la primera meitat gràcies a una defensa asfixiant de 5-1 i a un atac vertical que superava amb facilitat la defensa del Vinaròs. Els de la Plana van aconseguir una màxima diferència de 8 gols (8-16), tot i que els locals van escurçar distàncies fins a un 13-19 al descans.

A la segona meitat, el Vinaròs va continuar cometent imprecisions, cosa que va permetre al BM Castelló mantenir la seva avantatge. No obstant això, a falta de 15 minuts, el Johemara Servicios va intensificar la seva defensa, passant a un 4-2 que va dificultar l’atac rival i els va permetre retallar la diferència a només 2 gols. Malgrat la reacció, el Castelló va resistir i es va endur els dos punts amb un resultat final de 29-31.

Per altra banda, el diumenge es va celebrar a Benicarló el Torneig de la Carxofa, on els més menuts del Johemara Servicios van participar amb gran entusiasme. Els equips infantils van enfrontar-se al Benicarló, Castelló i Alcalà en partits molt emocionants amb marcadors ajustats. Al final de la jornada, tots els equips participants van rebre una copa, i els joves jugadors del Vinaròs van acabar la jornada molt satisfets. Cal felicitar al C.H. Benicarló per l’excel·lent organització de l’esdeveniment.