SER Maestrat en directe

Centenars de persones gaudeixen de la X Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals

Reportatge sonor de la fira a càrrec de Cristian Gómez.

Tot i la pluja de dissabte a la vesprada la mostra va tornar a ser un èxit de participació amb l’assistència de veïnes i veïns d’arreu de la comarca

L’Ajuntament ha fet un balanç positiu de la X Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals, destacant que s’ha comptat amb una elevada participació en totes les activitats que es van programar durant el cap de setmana. Segons insisteixen, tot i la pluja de dissabte a la tarda, la Fira es va poder celebrar amb normalitat, amb l’assistència de centenars de persones d’arreu de la comarca, que es van apropar a Càlig per gaudir de la programació i sobretot degustar les farinoses.

Des de l’Ajuntament agraeixen la col·laboració de totes les persones que un any més han fet possible la celebració de la Fira, així com la implicació de les entitats locals i empreses, que també s’han bolcat en la mostra, aconseguint de nou un gran èxit de públic. D’altra banda, també volen fer extensius els agraïments als visitants, indicant que gràcies a ells la mostra s’ha convertit en tot un referent a la comarca.

Per acabar, anunciar que la propera Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals es farà el cap de setmana del 13 i 14 d’abril de 2024.