SER Maestrat en directe

Carmen Morellá ensenya fotos en les que apareixen Juan Amat i l’ex alcalde del PP en un menjar de la brigada el 2015 i es pregunta si ho van pagar de la seva butxaca o es va pagar amb els diners de la ferralla

S’aprova  obrir una comissió d’investigació per esclarir la venda de ferralla per part de la brigada

  El Ple de l’Ajuntament de Vinaròs va aprovar divendres obrir una comissió d’investigació per la venda de manera irregular de la ferralla per part de la brigada municipal.

  L’objectiu d’aquesta comissió d’investigació és esbrinar la utilització dels diners obtinguts amb la venda de la ferralla, així com conèixer si els càrrecs electes i de confiança coneixien l’existència i l’ús d’aquests diners.

  Després del Ple, han comparegut l’alcalde, Guillem Alsina, i la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, per matisar les acusacions fetes pel portaveu municipal del PP, Juan Amat, referents a aquest cas.

  Morellà ha lamentat que Amat els acusarà de pertànyer a una trama de corrupció per els dinars i paelles que s’organitzaven per la brigada i regals que es van fer amb aquests diners obtinguts de la venda de ferralla.

  La regidora ha dit que va assistir a una paella, i Alsina quan va ser regidor d’Obres i Serveis també va participar en alguna paella, “però també ho han fet membres del PP”. Morellá recordà que l’alcalde va rebutjar el regal que se li va fer d’una caixa sorpresa.

  Morellà ha mostrar diverses imatges en què es veuen diversos integrants del PP participant en menjars de la brigada municipal durant el govern del PP entre els anys 2011 i 2015.

  En una de elles es veu el llavors alcalde, Juan Bautista Juan, i al mateix Juan Amat. La regidora es preguntava si el menjar se’l van pagar de la butxaca o va ser amb els diners de la ferralla.

  Morellà ha assegurat que no s’ha manipulat la documentació trobada a la caixa forta utilitzada per la brigada i que el lliurament dels diners i documentació trobats es va fer pels procediments legals, lamentant els dubtes sembrats per l’alcaldable del PP:

  Per últim, l’alcalde ha dit que cap integrant de la brigada s’ha enriquit personalment d’aquests diners i ha lamentat l’ús partidista que s’està fent d’aquest tema.