SER Maestrat en directe

Benicarló prepara l’obertura del seu Centre Comercial amb la recepció de la nova rotonda

L’Ajuntament de Benicarló, liderat pel regidor d’Urbanisme Juan Pascual Sorlí, ha marcat un moment clau en el desenvolupament urbà de la ciutat amb la recepció de la nova rotonda del Centre Comercial. Aquest pas és essencial per a l’atorgament imminent de la llicència d’activitat del Centre, que no havia estat possible fins ara.

La finalització d’aquesta obra facilita l’accés directe al Centre Comercial des de la via pública, un requisit necessari per a la seva obertura. La concessió de la llicència d’activitat començarà amb les zones comunes, seguida per cada un dels establiments amb punt de venda.

Segons Sorlí, aquest esdeveniment històric permetrà la regularització i el creixement del Centre Comercial. Amb l’obtenció de la llicència, s’espera una resposta positiva tant en el període nadalenc com a llarg termini, amb moltes empreses a l’espera d’obrir les seves portes sota plenes garanties. Aquest desenvolupament és un pas endavant en la revitalització comercial i urbana de Benicarló, prometent ser un pol d’atracció per a residents i visitants.