SER Maestrat en directe

Benicarló amplia la seva capacitat d’aparcament amb un nou pàrquing per a 300 vehicles

Benicarló es prepara per a les festes de les Falles amb la inauguració d’un nou pàrquing públic que proporcionarà espai per a més de tres-cents vehicles, incluint 300 places per a cotxes i 5 per a autobusos. Situat estratègicament entre l’avinguda Maestrat i el carrer Alcalà de Xivert, aquest nou espai d’aparcament ve a complementar l’oferta ja existent al carrer Tossal de les Figueres, amb l’objectiu de satisfer la creixent demanda d’espai per a vehicles durant el període festiu.

El regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, ha destacat l’ús de materials reciclats procedents d’altres obres per a la realització d’aquest projecte, subratllant l’aposta del municipi per la sostenibilitat i el reciclatge. Les tasques de desbrossament, anivellament del terreny i cobertura de clots estan a punt de finalitzar, prometent un accés còmode tant des de l’avinguda Maestrat com del carrer Alcalà de Xivert.

Aquesta nova infraestructura no només facilitarà l’aparcament als residents i visitants durant les Falles, sinó que també millorarà la mobilitat urbana i la gestió del trànsit en una de les zones més concorregudes de la ciutat.