SER Maestrat en directe

Benicarló es prepara per a celebrar la Nit del Comerç el proper 12 de juliol

L’esdeveniment impulsarà el teixit comercial local amb activitats i promocions especials. De moment, ja s’han adherit més de 40 establiments.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benicarló està ultimant els detalls per a la celebració de la Nit del Comerç, un esdeveniment destinat a reconèixer i revitalitzar el teixit comercial de la ciutat que tindrà el pròxim 12 de juliol i que promet convertir-se en una cita clau per al sector comercial local.

Sonia Foix, regidora de Comerç i Promoció Econòmica, ha anunciat aquesta esperada jornada destacant la seua importància per a l’economia local: «La Nit del Comerç serà una excel·lent oportunitat per a donar visibilitat als nostres comerços i incentivar les compres a Benicarló. Estem convençuts que aquesta iniciativa no només atraurà residents, sinó també visitants, dinamitzant així l’activitat econòmica de la nostra ciutat».

La regidora ha afegit que l’objectiu principal de la Nit del Comerç serà fomentar un entorn atractiu per als compradors: «Volem crear una experiència única de compra, amb activitats i promocions especials que faran de la nit una experiència inoblidable».

Sonia Foix ha destacat la importància de la col·laboració dels comerciants i els ha animat a participar «per tal que la Nit del Comerç siga un èxit per a tots». De moment, ja s’han inscrit més de 40 establiments entre comerços, bars, restaurants i Mercat.

Les inscripcions es poden formalitzar, fins al 2 de juny, a través d’un formulari disponible al web municipal.

En les pròximes setmanes es donaran a conèixer més detalls sobre la programació i les activitats previstes.