SER Maestrat en directe

Alcossebre revalida les quatre banderes blaves per a les platges de Carregador, Romana, Moro i Manyetes

S’ha donat a conèixer que les platges d’Alcossebre, Carregador, Romana, Moro i Manyetes han renovat, un any més, les quatre banderes blaves que atorga la la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) a través d’ADEAC (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) Amb aquests quatre reconeixements es continua confirmant com el municipi que suma més banderes blaves al Baix Maestrat.

Aquest guardó és un distintiu internacional que reconeix l’elevada qualitat de les aigües, així com l’esforç, públic i ciutadà, per complir amb els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i qualitat de les platges.

A més, també s’ha reconegut de nou a la Sendera Blava que uneix les platges de Carregador i Romana, que és una mostra de la biodiversitat i paisatge natural del litoral de Alcossebre.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “l’esforç que suposa garantir les infraestructures i la qualitat ambiental de les nostres platges pel que és una gran satisfacció que, un any més, aconseguim revalidar aquests reconeixements”.

Peníscola Manté la bandera a la platja nord i dos senderetes litorals

Així ho ha informat el responsable de Medi Ambient de Peníscola, Miguel Castell qui ha destacat el gran esforç que es porta a terme per intentar tots els años mantindre i fins i tot augmentar el nombre de distincions.