SER Maestrat en directe

Activitat del cap de setmana del Club Bàsquet Vinaròs

Resultats variats per al Club Bàsquet Vinaròs durant el cap de setmana

El Club Bàsquet Vinaròs ha viscut un cap de setmana ple d’emocions i resultats diversos en les seves diferents categories.

Destaca l’espectacular victòria de l’equip aleví femení a Morella contra un dels rivals més forts de la categoria. Amb un partit molt igualat, les jugadores del Vinaròs van aconseguir imposar-se en els últims segons, demostrant una gran millora en el seu joc.

Pel que fa a l’aleví masculí, el partit contra Amics Castelló va tenir diverses cares. Tot i anar per davant en el marcador durant tot el partit, el Vinaròs es va quedar amb un sabor agredolç per no mantenir la mateixa intensitat en alguns moments clau del partit.

En la categoria infantil mixta, el CB Vinaròs va enfrontar-se al CB Alcora en un partit que va començar amb una excel·lent actuació del Vinaròs, però va acabar amb una derrota a causa de distraccions defensives i falta de constància.

Els infantils masculins del Vinaròs van jugar un partit intens contra el CB Benicarló B, aconseguint una victòria ajustada. Però, enfront del C.E. Grau Castelló, van patir una derrota davant el líder de grup, tot i haver tingut una gran temporada fins al moment.

Les cadets femenines van tenir un bon partit a Segorbe, tot i els errors defensius, van aconseguir una victòria. Però, els cadets masculins van patir una derrota davant el CB Torreblanca Blau, tot i intentar la remuntada en el segon partit.

A la categoria cadet masculí 1r Zonal, el Vinaròs va aconseguir una victòria ajustada contra el CB Torreblanca. En júnior masculí, el partit contra el CB Grau va ser molt igualat, però els errors en defensa i en el tir lliure van costar la victòria al Vinaròs.

Finalment, en la categoria sènior, el CB Vinaròs va aconseguir una contundent victòria contra l’Amics Castelló C.

Amb aquests resultats, el Club Bàsquet Vinaròs continua demostrant el seu compromís i dedicació en el món del bàsquet, tant en les categories de formació com en les competicions més adultes.