SER Maestrat en directe

Activitat del cap de setmana del Club Balonamno Vinaròs

Infantil Masculí Copa Juan Torres plata C

IPS B.M. Quart 25 – 19 Artclínic C.B.M. Vinaròs

Vinaròs. Marcos Ayza, Pau Febrer (9), Manel Pérez (3), Ian Ferrer (3), Tomas Ripolles, Néstor Garriga, Alejandro Méndez (3), Sebastià Aulet (1) i Andreu Borut.

Mal partit de l’Infantil contra un rival que estava empatat a punts per la lluita per la segona plaça. Després d’una primera part igualada, 11-11 al descans, als segons, el conjunt se’n va anar a baix i no va poder remuntar-lo. A part dels dos punts, es va perdre el gol-average i el més preocupant, les idees de jugar. Si a la primera volta de la Copa, l’Artclínic va ser un equip fiable i de bon joc, els dos primers partits de la segona volta és un conjunt sense idees i insegur del que fa.

Esperem que als entrenaments prenguen bona nota i el dissabte que bé contra el Castelló tornen a jugar l’handbol que ens va il·lusionar els primers partits.

Sènior Territorial Masculí

Almassora B.M. 29 – 24 Tudor Bars C.B.M. Vinaròs

Vinaròs. Andrés Vallés, Cristian Gimeno, Rubén Abella (34), Gabri Albiol (3), Taty Adell, Carlos CastelNahuel Cada (3), Sergi Llonart (6), Toni Fariñas (1), Quim Sanz (3), Joan Raga (4), Ian Cuartiella i Marcos Chaler.

Penúltima jornada lliguera i el Tudor Bars va dir adeu a les remotes possibilitats que tenia de quedar tercer, de totes maneres cal felicitar als guerrers vinarossencs per un brillant sisé joc i més que han estat fins última hora en opcions d’entrar a fases.

El partit contra l’Almassora va ser un altre exemple dels partits on els rogets, enguany, tiren una part per intentar la matxada a la segona.

El 14-8 al descans deia poc del Vinaròs, sense intensitat i sense actitud, era superat per un Almassora que es jugava la vida per apurar opcions d’avançar al Betxí per entrar a fases, però en la victòria del Betxí contra el líder, l’Onda, també ho té molt complicat. Punt a part serien els mèrits de Betxí, enguany, però això és una altra pel·lícula.

Ja en la segona part el conjunt de la població del Baix Maestrat va sortir a per totes per rentar la mala imatge dels primers 30 minuts arribant a estar a dos gols. El canvi d’intensitat defensiva i l’encert en atac donava peu a l’optimisme, però llavors va aparéixer el porter de l’Almassora, pot ser el millor porter de la categoria, que en parades increïbles, va tallar la remuntada del Tudor Bars.

El dissabte s’acaba la competició al Llagostí Arena. «Esperem que els jugadors donen un bon espectacle per concloure la lliga».

Classificació.

Onda – 38 punts.

Sagunt 35 punts.

Betxí – 33 punts

Almassora – 32 punts.

Burjassot – 31 punts.

TUDOR BARS VINARÒS – 27 punts.

Buñol – 25 punts.

Benicarló – 23 punts.

Alcàsser – 18 punts.

Loriguilla – 16 punts.

Nules – 12 punts.

Vila-real – 7 punts.

Alto Palància – 2 punts.