SER Maestrat en directe

A Benicarló han començat les obres del pàrquing per a vehicles pesats al polígon el Collet

Escolta a José Antonio Redorat, regidor d’urbanisme de Benicarló

N. de P.

El nou equipament, de més de 6.000 metres quadrats, permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada. Les obres inclouen l’adequació dels accessos i l’ordenació dels aparcaments de tot l’entorn.

La setmana passada van començar les obres de construcció d’un aparcament per a vehicles pesats al polígon industrial El Collet que s’ubicarà en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte, que suposarà una inversió 219.252 euros, preveu l’asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal dels diferents itineraris i de les 42 places d’aparcament. També s’inclou la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat que estaran permanentment connectades amb la Policia Local de Benicarló.

Paral·lelament, també es construiran voreres als voltants de la parcel·la, es milloraran els accessos i es repararà l’asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps.

El regidor d’Urbanisme, José Antonio Redorat, s’ha mostrat convençut que les obres «milloraran tot l’entorn, generaran més seguretat i sobretot suposaran un avanç important per als vehicles pesats, que podran estacionar amb totes les garanties». «Al final —ha dit el regidor— el que volem és facilitar els accessos i l’intercanvi de mercaderies, que és el que realment dona sentit a un polígon industrial».  

L’actuació, inclosa en el Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló, permetrà que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar el pàrquing de manera segura i controlada.

Les obres, que finalitzaran a mitjans d’octubre, es podran executar a través d’una subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).