Roda de premsa presentació del Gamesis 2k24 Vinaròs

l’Auditori del Vinalab ha estat l’escenari de la presentació de la dotzena edició del Gàmesis, la popular fira dedicada als videojocs i la cultura gamer que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 d’octubre a Vinaròs. L’alcaldessa, Maria Dolores Miralles, ha destacat la trajectòria de l’esdeveniment, assenyalant que “el Gàmesis ha anat evolucionant amb el temps, reflectint el compromís de l’Ajuntament amb el desenvolupament tecnològic”.

El regidor d’Infància, Família i Joventut, Juan Francisco Calvo, ha subratllat que aquesta fira va sorgir per cobrir les inquietuds dels joves respecte a les noves tecnologies i el seu impacte educatiu i social. “Gàmesis no és només una fira de videojocs, també és una plataforma formativa i un espai per fomentar l’emprenedoria”, ha afirmat.

Entre les novetats d’aquesta edició, Calvo ha anunciat que s’incorporarà una nova àrea de làser combat i que es lliuraran els premis als millors treballs de final de grau (TFG) del Grau de Videojocs de la Universitat Jaume I, reforçant així la vinculació entre la fira i el sector acadèmic i professional.