Podcast | Makro i Ashotur concedeixen a la Diputació un plat simbòlic del Dia de l’Hostaleria en reconeixement de la seva labor per potenciar la imatge turística de la província de Castelló.

Andrés Martínez vicepresident

El vicepresident i responsable de l’àrea de Turisme, Andrés Martínez, rep el plat simbòlic de mans del president de Ashotur, Carlos Escorihuela, i la directora de Makro Castelló, Paula Domínguez, i destaca el suport de l’equip de Govern Provincial al sector turístic de la província

Des de la Diputació de Castelló hem estat, estem i sempre estarem al costat del sector turístic perquè hem de posar en valor esta terra. Castelló és el millor destí del món i la seua singularitat el convertix en un destí familiar de primer orde en el qual creem fermament”, ressalta el vicepresident provincial

Castelló, 17 d’octubre de 2024Makro i l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur) han concedit a la Diputació Provincial de Castelló un plat simbòlic del Dia de l’Hostaleria en reconeixement a la seua labor per potenciar la imatge turística de la província.

Amb motiu de la novena edició del Dia de l’Hostaleria, les instal·lacions de Makro Castelló han acollit un acte d’homenatge a professionals hostalers de la província, en el qual s’ha posat en valor el treball que està realitzant la institució provincial per a potenciar la província de Castelló com a destinació turística de primer nivell.

El vicepresident i responsable de l’àrea de Turisme, Andrés Martínez, ha rebut el plat simbòlic de mans del president de Ashotur, Carlos Escorihuela, i la directora de Makro Castelló, Paula Domínguez, i ha destacat el suport de l’equip de Govern Provincial al sector turístic de la província.

“Des de la Diputació de Castelló hem estat, estem i sempre estarem al costat del sector turístic perquè hem de posar en valor esta terra. Castelló és el millor destí del món i la seua singularitat el convertix en un destí familiar de primer orde en el qual creem fermament”, ha ressaltat el vicepresident de la institució.

“Concebem el turisme com una rica font d’oportunitats per a la nostra terra, a vegades, l’única per al futur dels nostres pobles i no la podem desaprofitar”, ha indicat Andrés Martínez, qui ha continuat dient que “la nostra terra combina a la perfecció la riquesa i singularitat del seu interior amb la calidesa de les seues platges, és una província única que mereix oportunitats”.

Per això, “acaronem, cuidem i protegim el turisme i així ho continuarem fent per a potenciar Castelló com a destinació turística de primer nivell”, ha ressaltat el vicepresident.

“És indispensable potenciar el turisme i fer costat als qui arrisquen i s’esforcen per obrir nous mercats en la nostra terra i atraure nous visitants, perquè este plat que hui rep la Diputació de Castelló és gràcies al treball i implicació de totes les empreses i associacions de la província per posicionar la província de Castelló com una destinació turística líder”, ha enaltit el diputat de Turisme.

Finalment, Andrés Martínez ha agraït a Makro i Ashotur este “reconeixement” i els ha tendit la mà per a continuar treballant junts i “posar en valor el potencial que té la nostra província”.