La Sénia acollirà la XVI Fira d’Artesania i XI Festa del Mobleamb activitats per a tota la família

La Sénia es prepara per acollir una nova edició de la seva emblemàtica Fira d’Artesania i Festa del Moble els dies 19 i 20 d’octubre de 2024. Aquest esdeveniment anual, que és un dels moments més destacats del municipi, combina tradició, innovació i cultura, tot celebrant el sector artesà i del moble, pilars fonamentals de la identitat local.

Durant el cap de setmana, el pavelló polivalent acollirà una àmplia varietat d’activitats, començant el dissabte 19 d’octubre amb l’Exposició de Parades Artesanes i demostracions d’oficis tradicionals en viu. També s’hi exposaran les peces premiades en edicions anteriors i es podrà gaudir de la Mostra interactiva Fustacub, pensada tant per a infants com per a adults. Un trenet turístic connectarà les botigues de mobles amb el recinte, oferint un transport còmode per als visitants.

L’acte oficial d’inauguració es farà a les 12.00 hores amb la presència de la Casa Andalucía de la Sénia, que oferirà una demostració de la jota senienca, acompanyada pel grup dolçainer de Joventut Unides. A la tarda, es faran activitats com una exhibició de motoserra i un taller interactiu de Kapla. El dia acabarà amb una festa musical per a tots els assistents.

El diumenge, les activitats continuaran amb jocs de fusta gratuïts per als més petits i un vermut artesà a mig matí. La jornada culminarà amb el lliurament del Premi a la Millor Peça Artesana Local 2024, un sorteig de vals de compra i un sopar amb hostatge com a premi per als compradors de peces artesanes.

Durant tot el cap de setmana, les botigues adherides a FECOMS oferiran descomptes especials i muntaran espais d’outlet per als visitants, brindant oportunitats úniques per adquirir mobles de qualitat.

Aquest esdeveniment no només és un punt de trobada per a professionals del sector, sinó una ocasió perfecta per a famílies i visitants de totes les edats per submergir-se en la rica artesania i cultura local de la Sénia.