Primera derrota del Servigroup Peñíscola contra el Palma, bicampió d’Europa

El Servigroup Peñíscola ha encaixat la seva primera derrota de la temporada aquest dimecres a Palma, en un partit avançat de la jornada 3 contra el vigent bicampió d’Europa. L’equip de Santi Valladares va ser superat pels mallorquins, que van aconseguir la seva primera victòria d’aquesta campanya. Tot i les opcions dels del Baix Maestrat de remuntar el partit en els darrers minuts, la manca d’encert i errors defensius els van costar car.

Els peñiscolans van començar amb força, dominant els primers compassos del partit i creant oportunitats clares a la porteria de Barrón, però el porter local va mantenir el marcador a zero amb intervencions destacades. Al minut 9, Marcelo va aprofitar un rebuig d’un llançament a pilota parada per posar el 1-0 a favor del Palma.

A partir del primer gol, els balears van prendre el control amb una defensa alta que complicava la sortida de pilota del Peñíscola. Al minut 15, un error en el marcatge va permetre a Neguinho marcar el 2-0, ampliant les diferències abans del descans. Tot just començar la segona part, Bruno Gomes va anotar el 3-0 en només 40 segons, augmentant l’avantatge davant del seu exequip.

El Peñíscola va intentar reaccionar, però Barrón continuava intractable sota els pals. Pani va marcar el 3-1 al minut 28 després d’un servei de cantonada, però Bruno Gomes va tornar a castigar l’equip visitant un minut després amb el 4-1. Tot i un nou gol d’Elias al minut 30, que va reduir distàncies fins al 4-2, l’errada d’un doble penal a falta de quatre minuts va evitar una possible remuntada.

En els minuts finals, els de Valladares van intentar-ho amb porter-jugador, però un nou error va permetre a Neguinho marcar a porteria buida, sentenciant el 5-2 definitiu. Amb aquesta derrota, el Peñíscola haurà de buscar redempció aquest diumenge, a les 12:30 h, a casa contra l’Osasuna.