El Dia del Comerç Local arriba un any més a Benicarló per a incentivar l’economia

Benicarló se suma a la proposta de la Generalitat, ajuntaments i confederacions de comerç per a celebrar el Dia del Comerç Local, que se celebrarà el divendres 25 d’octubre. Aquesta iniciativa pretén incentivar i dinamitzar l’economia i el comerç local.

La regidora de Comerç i Mercats, Sonia Foix, ha presentat avui la programació que s’ha organitzat a Benicarló amb motiu del Dia del Comerç Local, que se celebrarà el pròxim divendres 25 d’octubre.

«En la celebració d’aquest dia —ha assenyalat la regidora de Comerç— , el que busquem és destacar el paper fonamental del xicotet comerç en el desenvolupament econòmic de la nostra ciutat, així com de la identitat local».

Foix ha afirmat que «amb la celebració del dia del Comerç, ens sumem a la iniciativa impulsada des de la Direcció General de Comerç per tal de visibilitzar i posar en valor el comerç de proximitat en la nostra comunitat».

Per a impulsar aquest dia, la Regidoria de Comerç ha programat un espectacle itinerant que recorrerà, al llarg de la vesprada, els carrers del centre urbà, on els artistes realitzaran coreografies i acrobàcies sobre xanques. Aquesta jornada compta amb el suport de la Unió de Comerços i el Mercat Central de Benicarló.

La regidora ha convidat tothom a participar del Dia del Comerç Local amb l’objectiu de reivindicar-lo com a motor de l’economia local. «Cada compra que fem és un gest de suport a la nostra economia i una aposta pel futur del nostre poble», ha conclòs la regidora.