Comencen les classes de la Universitat Popular a Peníscola 

Peníscola (16-10-2024)

 Al llarg d’aquesta setmana han anat començant els diferents cursos que programa la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola. “La UP compta amb un total de 33 modalitats de cursos en l’oferta, alguns d’aquests totalment gratuïts; la resta estan també subvencionats i s’ofereixen a preus molt reduïts” ha explicat la regidora de l’àrea, Lidia Herrero.

Les propostes estan estructurades per modalitats com l’artística, la d’activitat física, informàtica i noves tecnologies o idiomes.

Hi ha, a més, cursos dirigits per edats i orientats específicament a la població infantil o la tercera edat.

Manteniment de la tercera edat, gimnàstica de condicionament físic, dansa del ventre, salsa, balls en línia, bodi balanç, cubba, patinatge, teatre, restauració de mobles, ceràmica, tall i confecció, manualitats, teatre, pintura, anglés, valencià, castellà, aplicacions per a telefonia, roblox i videojocs o robòtica són alguns dels cursos que estan ja oferits.

Durant els pròxims dies s’obriran matrícules per a nous cursos de fotografia, pintura per a jóvens, pintura infantil i classes d’acrobàcies.

L’Ajuntament de Peníscola consigna en el pressupost municipal, a través de la Regidoria de Cultura, més de 50.000€ per al desenvolupament d’aquesta activitat, cada any.