VOX presenta a Benicarló la moció ‘Bitllet de tornada’ en la qual demana que “no s’obrin centres de Menes” i s’expulsi a tots els immigrants il·legals de la localitat

Benicarló, 15 d’octubre de 2024. Els regidors del Grup Municipal VOX a l’Ajuntament de Benicarló, Toni Fornés i Ulpiano Mayoral, han presentat la moció ‘Bitllet de tornada’, que es debatrà en el ple d’aquest mes, en la qual demanen al Govern municipal que rebutgi l’actual política de portes obertes la immigració il·legal encoratjada per PP i PSOE, que formen coalició a Brussel·les.

Els edils de VOX també sol·liciten en la seva proposta que s’exigeixi al Govern de la Nació l’expulsió immediata de tots els immigrants il·legals que es trobin en el terme municipal, així com rebutjar l’obertura de qualsevol tipus de centre d’acolliment d’immigrants il·legals o menors no acompanyats (Menes) en el municipi.

Fornés i Mayoral demanen que es declari a Benicarló com a localitat que no fa costat a les associacions o oenegés que col·laborin amb les màfies del tràfic d’éssers humans i immigració il·legal.

També requereixen promoure que tots els fons que actualment es destinen a fomentar l’efecte anomenada i finançar la immigració il·legal, es destinin a traslladar als immigrants il·legals als seus països d’origen, o si és el cas, i a aquells que ho desitgin, a la ciutat belga de Brussel·les, on es troben les elits europees que encoratgen i promouen la seva arribada.

Al mateix temps, sol·liciten impulsar la celebració d’una consulta popular relativa al reforç de la seguretat ciutadana en la qual es plantegi l’expulsió dels immigrants il·legals que es trobin en el municipi.

Els edils de VOX aposten per promoure les modificacions legals necessàries a fi d’evitar el frau en l’empadronament que permet als immigrants il·legals poder accedir a beneficis i ajudes socials a Benicarló.

Tal com exposen en la moció; “Espanya, igual que la resta d’Europa, està sofrint una invasió immigratòria sense precedents que està posant en greu risc el seu futur, amb conseqüències nefastes per a la convivència, la seguretat i la prosperitat de tots els espanyols. Aquesta invasió immigratòria està promoguda per una elit de Brussel·les que, en lloc d’apostar pel foment de la natalitat i el suport a les famílies i els treballadors espanyols, ha optat per un model d’immigració descontrolada que promou l’arribada de milions d’immigrants il·legals i tracta d’imposar un dissolvent model de societat multicultural”.

I segueix: “A Espanya la situació ha superat qualsevol límit possible. L’arribada massiva d’immigrants il·legals ha estat constant en els últims anys, encoratjada i subvencionada directament pels governs d’un i un altre signe. En aquest sentit, l’últim informe quinzenal d’immigració il·legal del Ministeri de l’Interior revela que, a data de 31 d’agost d’enguany, ja han entrat a Espanya 35.456 immigrants il·legals, la qual cosa representa un augment del 62,8% respecte al mateix període de 2023 (13.676 immigrants més)”.

I continua: “Lluny de fer front a aquesta crisi, els espanyols han estat testimonis d’una autèntica farsa perpetrada pel Partit Socialista i el Partit Popular, que governen junts a Brussel·les. Tots dos partits, incapaços de fer front a les imposicions d’una elit brussel·lesa que ha convidat a milions d’immigrants il·legals a desplaçar-se Europa amb la seva política proimmigració i de fronteres obertes, fingeixen un desacord en el que el model migratori es refereix, tractant de distreure als espanyols amb el suport de mitjans de comunicació subvencionats i eludint la seva responsabilitat en escudar-se en les diferents competències de les Administracions involucrades”.

“El suport per part del Partit Socialista i del Partit Popular a un model d’immigració il·legal massiva ha quedat clar tant en la presa en consideració com en el debat de totalitat de la Proposició de Llei per a una regularització extraordinària per a persones estrangeres a Espanya en el Congrés dels Diputats. La irresponsabilitat per part del Partit Socialista i el Partit Popular en secundar i encoratjar la immigració il·legal té conseqüències directes en la vida dels espanyols, malgrat que els seus líders i portaveus el neguin. Els espanyols del carrer ja estan sofrint en els seus barris les “bondats” del multiculturalisme: apunyalaments, machetazos, així com un major nombre d’atacs violents i agressions sexuals. En suma, una major inseguretat. Això sense oblidar el fet que la immigració massiva posa en risc l’estabilitat econòmica, el finançament dels serveis públics i els drets socials dels espanyols”.

“Solament VOX ha advertit del contrasentit d’aquest model immigratori, malgrat els insults i demagògia de partits polítics, mitjans de comunicació subvencionats i associacions que, quan no són còmplices del drama que suposa en si la immigració (vegin-se les dramàtiques xifres de morts en la mar), miren per a un altre costat i es neguen a afrontar la realitat i les conseqüències de les seves decisions. És per això que VOX s’ha negat (i es negarà) a ser còmplice de qualsevol decisió que impliqui importar inseguretat als barris espanyols, sent l’exemple més recent la sortida dels governs regionals de Castella i Lleó, Aragó, Múrcia, Comunitat Valenciana i Extremadura”, explica la moció.

“Primer es va parlaŕ del repartiment d’unes desenes d’immigrants il·legals tractant ridiculitzar la decisió de VOX, després va resultar que en lloc de desenes eren uns pocs centenars, i en concloure l’estiu s’ha pogut comprovar que finalment han estat desenes de milers les arribades d’immigrants il·legals que han violentat les nostres fronteres encoratjats per l’efecte anomenada de populars i socialistes, per a alegria i lucre de les màfies del tràfic de persones que es beneficien d’aquesta tragèdia. Pretenen convertir a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla en centres de desembarcament des d’on repartir als immigrants il·legals per la resta d’Espanya. Tot això en contra de la voluntat dels veïns, que es neguen a veure com en els seus barris s’estableixen centres d’acolliment d’immigrants perquè ja coneixen les conseqüències que comporta per a la seva seguretat i prosperitat”, afirmen.

“Els espanyols volen barris segurs. Barris on els seus fills puguin jugar al carrer; barris on les nenes i adolescents puguin jugar o passejar, o simplement estar, sense por de ser assetjats o agredits. Per això, és vital que tots els representants públics afrontin amb honestedat i contundència el problema que suposa la immigració il·legal. Està en joc el futur, el benestar i la prosperitat dels espanyols. Si es vol acabar amb tota forma d’immigració il·legal és necessari posar fi a totes les polítiques d’efecte anomenada que han portat a milers de persones a jugar-se la vida, i a perdre-la tràgicament en massa casos, a conseqüència de les falses promeses d’un futur millor a Europa amb la complicitat de oenegés i màfies del tràfic de persones. S’ha de traslladar un missatge clar que qualsevol immigrant que arribi il·legalment mai podrà regularitzar la seva situació a Espanya”, argumenten en la moció.

“De la mateixa manera, i atès que els buròcrates de Brussel·les estan més preocupats pels immigrants il·legals que pel benestar i la seguretat dels espanyols, és de justícia que s’ofereixi als immigrants il·legals que es troben a Benicarló la possibilitat de poder ser traslladats a Brussel·les en cas que no desitgin ser retornats als seus països d’origen. Amb aquest trasllat voluntari dels immigrants il·legals a Brussel·les, els espanyols podran reafirmar davant les institucions europees el dret a defensar les seves fronteres i oposar-se a un model immigratori que posa en risc el propi futur de la Nació. Les autoritats europees també han de ser conseqüents amb els seus actes, per això aquest trasllat permetrà als buròcrates de Brussel·les “acollir” amb exemplaritat a aquests immigrants il·legals directament en les instal·lacions de les institucions europees”, conclou el document.