L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu consolida una exitosa Fira de la Tardor amb centenars de participants

 

  • Domingo Giner: “La Fira s’ha convertit en una cita ineludible de la comarca i un atractiu per a la nostra economia”
  • La gran participació ha sigut la nota predominant durant tot el cap de setmana

Sant Rafael del Río, 13 d’octubre de 2024.- L’Ajuntament de San Rafael del Río ha fet balanç de la “exitosa” desena edició de la Fira de la Tardor després d’un intens cap de setmana. De fet, l’alcalde, Domingo Giner, ha assenyalat que “esta edició demostra que la Fira està més que consolidada i que s’ha convertit en un referent de la comarca”.

Este esdeveniment reunix els artesans amb el propòsit de posar en valor la cultura i tradició de San Rafael del Río i és possible gràcies a l’esforç conjunt entre el personal de l’organització de l’esdeveniment i de l’Ajuntament de Sant Rafael del Riu.

A més, este esdeveniment tracta de dinamitzar l’economia de la localitat i ésser una opció d’oci per a este fi setmana ja que la temàtica de la Fira és tot allò que embolica a esta estació de l’any, així com la seua gastronomia, i per a representar estos elements acudixen artesans de tota mena: treballs de fusta, de ceràmica, vidre, espart, bijuteria, entre altres, sense menysprear els bolets que són una part important de la fira.

La Fira de la Tardor va obrir les seues portes el cap de setmana i enguany va comptar amb un taller infantil de fanalets (els típics *fanalets), espectacles infantils i una conferència sobre *micología. Ahir diumenge a més dels llocs d’artesania, va haver-hi una trobada de bolilleras, una degustació de productes amb bolets, espectacles amb gegants, un taller de cuina i un divertit ‘vermut electrònic’ al migdia. A més, es va oferir un servici de food trucks en la zona del carrer Doctor Fleming. A més, durant tot el cap de setmana va haver-hi exposicions al costat de la Fira de la Tardor.

L’alcalde ha agraït tant al públic assistent com a tots els responsables de l’organització en una fira que “es convertix en un referent per a l’interior”.