Canet lo Roig es convertirà el dissabte en la «capital de la música» amb la XXIX Trobada de Bandes del Baix Maestrat

Tot està preparat a Canet lo Roig per a la celebració el dissabte 19 d’octubre de la XXIX Trobada de Bandes del Baix Maestrat, que arrancarà a partir de les 17 hores en la plaça del País Valencià.
Està previst que participen un total de quinze bandes. Associació Musical de Santa Cecília d’Alcalà de Xivert, Associació Musical Ciutat de Benicarló, Agrupació Musical Vila de Càlig, Unió Musical Santa Cecília de Cervera del Maestre, Societat Musical Santa Cecília de La Jana, Unió Musical de la Salzadella, Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola, Associació Filharmònica Rossellana de Rossell, Associació Musical de Sant Jordi, Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu, Agrupació Musical Santa Magdalena de Santa Magdalena, Unió Musical de Traiguera, Societat Musical ‘La Alianza’ de Vinaròs, Unió Musical Xertolina de Xert, i l’Associació Musical Santa Cecília de Canet lo Roig.
Una iniciativa de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que en esta ocasió organitza l’Associació Musical Santa Cecília de Canet lo Roig en col·laboració amb l’Ajuntament. Un acte, que entre músics i públic pot congregar a més de mil persones.
Cal destacar també la col·laboració de la Diputació de Castelló que finança, entre altres coses, els autobusos que transportaran als músics fins a la localitat. També les despeses que l’Ajuntament tinga en l’organització de la Trobada de Bandes.
L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, explicava que “per a Canet lo Roig és tot un orgull que la Trobada de Bandes del Baix Maestrat es realitze enguany al nostre poble”. “Des que vam conéixer la notícia, la nostra col·laboració amb l’Associació Musical Santa Cecília, que és qui organitza la Trobada, ha sigut màxima perquè l’acte siga tot un èxit. Estem parlant de molts mesos de treball, de reunions constants, perquè tot estiga punt per al dissabte 19 d’octubre a partir de les 17 hores”, afegia.

Pallarés, també aprofitava per a fer una invitació, “és un bon moment per a disfrutar de la música de banda i veure el potencial que tenim a la nostra comarca, ja que prop de 600 músics inundaran els carrers de Canet lo Roig amb la seua música en un dia històric per al nostre municipi, per tant, aprofite per a convidar a tots a participar d’este gran esdeveniment”.