El canvi es consolida a Vinaròs



Estem a punt de finalitzar un any en què VOX ha apostat per un canvi de polítiques que han fet un gir de 180 graus a les polítiques socialistes. La premissa ara és dur a terme unes polítiques centrades en el bé de la nostra ciutat i dels vinarossencs.

Des de tornar a onejar la nostra bandera nacional amb orgull als carrers de la nostra ciutat -en festes i en actes o esdeveniments organitzats per l'Ajuntament- a assegurar, amb la nostra entrada al Govern Municipal, la construcció i renovació d'aquelles infraestructures que feia molts anys demandaven i necessitaven els vinarossencs i que tanta il·lusió han generat.

El nostre darrer èxit ha estat aprovar els plecs per a la contractació de les obres d'ampliació, adequació i reforma de l'IES Vilaplana. Fonamental.

El nou Govern municipal amb VOX ha estat tot un encert i desitgem, com a partit, continuar creixent i col·laborant amb els nostres veïns amb l'únic objectiu de millorar la nostra ciutat. Hem vingut per servir. Aquesta és la raó de ser part d'aquest nou Govern municipal.

VOX seguirà desplegant carpes mensuals pels nostres carrers, difonent les nostres idees, i desitgem seguir escoltant els nostres veïns perquè amb la nostra presència al Govern municipal vegin complertes unes reivindicacions que no havien estat escoltades en anys.

Josué Brito. Portaveu de VOX a l'Ajuntament de Vinaròs.