Crònica Vinaròs C.F (Patit de copa)

𝑳𝑳𝑰𝑮𝑨 𝑻𝑬𝑴𝑷𝑶𝑹𝑨𝑫𝑨 24/25

Gran ambient al municipal L’Arboreda de Sant Mateu a la segona ronda d’eliminatòria de “La Nostra Copa” amb victòria del Vinaròs C.F.
Bon començament de partit per part visitant que als 5 min de joc s’avança al marcador amb gol de Christian Gil després d’aprofitar un rebuig del porter local dins de l’àrea.
 Als 18 min Nico M. aprofita una indecisió defensiva del conjunt local i serveix perquè Marcos H. marque a plaer col·locant el 2 – 0 al marcador.
Pareixia encarrilada l’eliminatòria encara que a partir d’aquell moment els blanc-i-blaus baixen la guàrdia i ho paguen.
Els xics de Lucas Marqués no baixen els braços i a base d’una feina fenomenal aconsegueixen, primer de volea des de fora de l’àrea i posteriorment de penal, empatar abans del descans.
 Després del descans, els de Javi Celma reprenen el mando del partit on l’havien deixat allà cap al minut 25, i als 51 es tornen a avançar de penal per mediació de Marcos H.
Tot i així en una arribada dels locals a l’àrea i després d’un rebuig sense més ni més, el Sant Mateu torna a disposar d’una altra pena màxima que no aconsegueix concretar per la bona intervenció d’Andrew S.
A partir d’aquell moment i després de diversos canvis per part dels dos conjunts, el Vinaròs es fa amb el mando del partit aconseguint gaudir de diverses ocasions, estavellant fins a tres vegades la pilota en el marc local i aconseguint el definitiu 2 – 5 amb dos gols de cap d’Oriol F. a serveis de F. Re i Iker Vital.
Així doncs, victòria del Vinarós i a esperar nou rival per a la següent eliminatòria que segur serà igualment difícil com s’està demostrant a totes i cadascuna de les anteriors. Pròxim compromís dissabte a l’Estadi Municipal de Vinaròs contra l’Alboraia U.D.